torsdag 28. oktober 2010

Domkirkeodden

Bilde 1: Dette bildet er tatt innendørs på odden. Vi ser en bred døråpning i steinen, og vi ser en døråpning i bakgrunnen. Vi ser sola som skinner gjennom den bakerste døra. Det at det er to dører, og at bilde er tatt fra denne vinkelen, skaper rom.
Kamera: Sony Ax290
Innstilling: S
F-stopp: 4,5
ISO: 100


Bilde 2: dette er tatt utenfor glasshuset. Vi ser de fine høstfargene som lyser opp på denne solrike høstdagen. Glasshusets diagonale linjer får like stor plass på bildet som trærne i bakgrunnen. Et ganske harmonisk bilde.
Kamera: Sony Ax290
Innstilling: S
F-stopp: 10
ISO: 100


Bilde 3: Her er et bilde av selve ruinen. Jeg liker fargene på steinene, og skyggen inni "hulen". Et spennende bilde, mener jeg.
Kamera: Sony Ax290
Innstilling: S
F-stopp: 5
ISO: 100


Bilde 4: Her ser vi døpefonten inni glasshuset. Jeg liker mønsteret og fargene av den. Bakgrunnen er utydelig, og det gjør bildet litt kult.
Kamera: Sony Ax290
Innstilling: S
F-stopp: 4
ISO: 100

1 kommentar:

  1. Hei Mina. Bilde1: En spennende vinkel fra rom til rom, med lyset fra solen som forsterker perspektivet. En liten kommentar til ditt ståsted er at du har fått sammenfallende linjer i de to døråpningene. De "gnisser" mot hverandre. Men et bra foto, hvor du selv har beskrevet rom og lys.
    Bilde2: Et utfordrende foto med mange kontraster.Et samspill mellom vertikale/horisontale-, buede organiske/rette,diagonale geometriske linjer. Kald/varm i farger.Bilde3:Spennende fordi: Spillet mellom kontraster: mørke/lyse. buet/rette linjer. Bilde4: Bildet litt i ubalanse. Motivet krever hele døpefonten. Beskjæringen ikke helt heldig. Tekstur og mønster er godt vist. Bog B.

    SvarSlett