torsdag 9. september 2010

Dybdeskarphet og høstfarger

I denne uken har vi jobbet med dybdeskarphet, og vi skulle ta bilder som hadde noe med høsten å gjøre. Vi skulle legge ut ett bilde med stor dybdeskarphet, og ett med liten.

Bilde 1: Her ser vi Sanna som ligger i en åker med beina i været. Jeg syns det er et morsomt bilde. Dette bildet har stor dybdeskarphet, vi kan klart se Sanna som er langt unna, og himmelen er skarp og klar. Horisonten er langt oppe, så det er på en måte et rolig bilde.
Kamera: Sony Ax290
Innstilling: F
F-stopp: 22
ISO: 100

 
Bilde 2: Her ser vi et orange høstblad som henger ned fra en gren. Det ser ut som det snart skal falle ned på bakken. Det er litt ødelagt, og det minner meg veldig om at sommeren er over. Her har jeg brukt liten dybdeskarphet, og vi ser tydelig at bakgrunnen er uklar.
Kamera: Sony Ax290
Innstilling: F
F-stopp: 5
ISO: 100

1 kommentar:

  1. Hallo Mina. Her har du to bilder som gir tydelig svar på oppgaven om dybdeskarphet. Det er bra. Du har gode kommentarer til bildene dine også. Bildet med Sanna liggende med bena opp fra åkeren er en ny vri. Kreavivt og spennende. Hva hvis du gikk ennå nærmere personen i åkeren? Bildet med liten dybdeskarphet har fine farger som fremhever hverandre og tydelig fokus. Bra.

    SvarSlett